Partidul Socialist Roman

Doneaza

Cont Bancar Libra Bank Agentia Bucuresti

RO 73 BREL 0002000407260100

                                               DONEAZA cu si pentru DEMNITATE

 

Trecem printr-o perioada  de criza, dar nimeni  n-a reusit sa convinga ca donatile si sponsorizarile politice se fac si  pentru oameni.  Se stie ca sponsorizarile facute de-a lungul timpului in interesul unor oameni si partide au generat o clientela politica greu de imaginat.

Partidul Socialist Roman  din dorinta  de a face bine  si cu convingerea ca actiunea noastra va schimba societatea in bine, incercând sa aparam valorile umane, va propune un altfel de  parteneriat prin sponsorizare sau donatie.

Misiunea  noastra de a veni in ajutorul celor aflati in suferinta nu ar fi posibila fara parteneri si sustinatori.

În  ciuda greutatilor,  Partidul Socialist Roman nu poate ramane  indiferent la suferinta celor care au nevoie de ajutor.

Fiecare dintre noi indiferent de statutul social am vazut ce inseamna sa  fii singur prada celor organizati in cluburi de interese patronate de partide corupte.

Pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul vostru, sponsorizarea pe care o cerem vrem sa fie folosita in sprijinul fiecaruia dintre donatori.

Fiecare dintre participanti poate fi beneficiarul sponsorizarii in cazul in care are dorinta de afirmare in societate si pentru a construi impreuna un nou inceput mai bun, Partidul Socialist Roman te va sustine. Fi primul care faci prima sponsorizare in interesul tau.

Partidul Socialist Roman, personal membrii Biroului Permanent al Partidului Socialist Roman tinem sa  le multumim acelor oameni adevarati, cu simtamantul  ca in fata greutatilor stiu intotdeauna  sa fie solidari si ii asiguram ca cele scrise nu sunt doar cuvinte aruncate in vant ca in ultimii 23 de ani de amaraciune,furturi si denigrare a tarii .

Va sunt recunoscator pentru dovada de intelegere doar citind acest mesaj,  deoarece in zilele noastre se gasesc tot mai rar oameni care sa fie dispusi  sa dea o mana de ajutor atunci cand este nevoie.

Cu consideratie,

Biroul Permanent al Partidului Socialist Roman

Presedinte,

Vasile Orleanu

TEL: +40727.544.169